Banjaluka.com

O nama

Kompanija ste koja posluje na području Banjalučke mezoregije i tražite ili često imate potrebu za novim saradnicima? Posao.banjaluka.com je prvi specijalizovani portal za pomoć u zapošljavanju na području Banjalučke regije, koja je prva po veličini u Bosni i Hercegovini.

Trebate radnike?

Portal Posao Banjaluka.com je specijalizovan za područje Banjaluke. Plasira oglase za posao samo banjalučkoj publici i time osigurava da ne trošite vrijeme na nepotrebne prijave. Cilj portala jeste da poveže dvije interesne strane, poslodavce iz Banjaluke i iz inostranstva i posloprimce sa područja grada. Kao dio portala koji postoji već 20 godina omogućiće vam doseg do 250.000 korisnika interneta čak 1.300.000 puta na mjesečnom nivou.

Brzo pronalaženje kandidata

U specifičnim uslovima kad trebate brzu uslugu pronalaženja radnika u mogućnosti smo da Vam ponudimo specifične kanale promocije koji mogu obezbijediti i do 100.000 čitalaca u samo nekoliko dana promocije. Kompletnu uslugu promocije izvodi tim za digitalni marketing portala Banjaluka.com koristeći više kanala za komunikaciju (Google Ads, Facebook).

Pomoć pri pronalasku kadrova sa deficitarnim zanimanjima

Posao pronalaska kadrova sa zanimanjima koja su deficitarna je izuzetno složen. Često nije moguće doći do takvih kadrova bez obzira na dodatne promotivne aktivnosti.
U mogućnosti smo da obavijestimo sve aplikante koji su registrovani u bazi portala Posao.banjaluka.com, a koji ispunjavaju uslove navedene u oglasu za posao. Obavještenja su personalizovana i aplikanti ih dobijaju na email. Trenutno u bazi portala postoji oko 35.000 aplikanta sa područja Banjalučke regije na poslove i taj broj stalno raste.

Pomoć oko arhiviranja prijava

Iskustvo je pokazalo da u nekim slučajevima može doći do gubitka prijava (SPAM, pun inbox, zastoj u prijemu pošte i sl.) Portal Posao.banjaluka.com sve vaše prijave uredno arhivira u bazi i na zahtjev ih možete dobiti narednih 6 mjeseci.

Usluga sastavljanja oglasa za posao

U mogućnosti da vam pomognemo oko sastavljanja oglasa za posao u skladu sa praksom službe ali i sa opšteprihvaćenim standardima pisanja oglasa za posao.

Sigurnost informacija

U proteklih 7 godina koliko portal postoji ispunjeni su svi standardi sigurnosti kako za poslodavce tako i za aplikante.

Zaštita insteresa aplikanata:

  • Za svaki posao koji je objavljen na portalu postoji najmanje 2 sistema provjere.
  • Svaka prijava je dostupna samo i isključivo poslodavcu čiji je posao objavljen na portalu Posao.banjaluka.com

Zaštita interesa preduzeća:

  • Poslodavcima su dostupne samo prijave vezane za njihov oglas za posao.
  • U slučaju gubitka podataka od strane poslodavca moguće je 6 mjeseci unazad tražiti prijave

Brendirani oglasi za posao

Da bi oglas bio prepoznatljiv i u skladu sa komunikacijskim standardima Vaše kompanije u mogućnosti smo da ga brendiramo kako bi povećali njegovu atraktivnost.

Usluge HR agencija – preko strateških partnera

Portal ne radi poslove HR agencija već isključivo poslove oglašavanja i promocije otvorenih radnih mjesta. Bez obzira na to što ne radimo HR poslove u mogućnosti smo da preko partnerskih HR agencija ponudimo i takvu vrstu usluge na upit.

Statistike portala Posao.Banjaluka.com

Mjesečni broj posjeta: 200.000+
Mjesečni broj prijava na poslove: 3000+
Broj registrovanih aplikanata za poslove: 30.000+
Mjesečni broj objavljenih poslova: 400+
Facebook broj pratilaca: 61.000+
Google promocija poslova: distribuiramo na preko 10 portala

Povjerenje aplikanata

Činjenica da je Posao.Banjaluka.com usko specijalizovani portal koji radi samo na području banjalučke regije obezbijedila je veliko povjerenje aplikanata koji traže posao. Podatak da 99% svih oglasa za posao možete naći na portalu Posao.Banjaluka.com je privlačna aplikantima jer im značajno štedi vrijeme koje bi morali provesti da isprate oglase za posao koji se tiču područja Banjaluke, a koji su objavljeni na drugim mjestima.