Banjaluka.com

O nama

Posao.banjaluka.com je prvi specijalizovani portal za pomoć u zapošljavanju na području banjalučke regije. U poslednjih nekoliko godina, tržište rada obiluje upražnjenim radnim pozicijama, a pronalazak adekvatne i kvalitetne radne snage postao je izazov za većinu poslodavaca u BiH. Naš cilj je da pomognemo poslodavcima da dođu do kvalitetnih i kvalifikovanih kandidata, te da kandidatima obezbijedimo optimalne mogućnosti zaposlenja u regiji i inostranstvu.

Kroz portal Posao.Banjaluka.Com, koji služi za objavljivanje oglasa za posao od strane mnogih poslodavaca sa područja banjalučke regije, imali smo priliku da istražimo i upoznamo se sa trenutnim potrebama na tržištu rada u našem regionu. U godinama iza nas formirali smo impresivnu bazu koja sadrži preko 35 000 kandidata koji su zainteresovani za različite poslove i posjeduju raznolike profesionalne profile.

Ovaj portal nam je omogućio da steknemo dublji uvid u potrebe i zahtjeve poslodavaca u Banjaluci i okolini, istovremeno pružajući kandidatima mogućnost da se lakše povežu sa potencijalnim poslodavcima. Veliki broj poslovnih oglasa na jednom mjestu olakšava kandidatima pretragu i pronalaženje odgovarajućih poslova, dok poslodavcima pruža mogućnost da dosegnu širok spektar potencijalnih kandidata iz različitih stručnih oblasti.

Agencija Posao Banjaluka nastala je iz portala posao.banjaluka, a kao odgovor na potrebu brojnih klijenata da pronađu kvalifikovan i kvalitetan kadar za svoje kompanije. U sklopu agencije zapošljavamo konsultante za zapošljavanje, regrutere i specijaliste za marketing, a sve u svrhu pružanja usluga visokog kvaliteta za sve naše klijente. 

Nudimo uslugu traženja radnika za poslodavce kroz objavu oglasa za posao

Portal Posao.Banjaluka.com je specijalizovan za područje Banjaluke. Plasira oglase za posao samo banjalučkoj publici i time osigurava da ne trošite vrijeme na nepotrebne prijave. Cilj portala jeste da poveže dvije interesne strane, poslodavce iz Banjaluke i iz inostranstva i posloprimce sa područja grada. Kao dio portala koji postoji već 20 godina omogućiće vam doseg do 250.000 korisnika interneta čak 1.300.000 puta na mjesečnom nivou.

U specifičnim uslovima kad Vam je potrebna usluga brzog pronalaženja radnika u mogućnosti smo da Vam ponudimo specifične kanale promocije koji mogu obezbijediti i do 100.000 čitalaca u samo nekoliko dana promocije. Kompletnu uslugu promocije izvodi tim za digitalni marketing portala Banjaluka.com koristeći više kanala za komunikaciju od kojih je osnovni kanal Portal Banjaluka.com ali i drugi, sporedni kanali kao što su društvene mreže kao što je Facebook na kojem imamo preko 60.000 organskih pratilaca.

Vršimo uslugu traženja radnika po preporuci kroz posredovanje pri zapošljavanju

Agencija pruža usluge regrutacije i selekcije koje su sve više u porastu na našem području. Prepoznali smo potrebe tržišta i stoga smo uključili u naš tim stručne regrutere i psihologe koji se posvećuju regrutaciji i selekciji visokokvalitetnih kadrova na stručan i profesionalan način. Ono što nas ističe je naš individualan i profesionalan pristup prema klijentima, uz detaljnu analizu njihovih potreba i trenutnog stanja na tržištu rada.

Agencija Posao Banjaluka nudi usluge posredovanja pri zapošljavanju koje su idealne ako tražite kandidate sa specifičnim kvalifikacijama i vještinama koje nije lako pronaći na tržištu rada jer su deficitarni. Naše usluge najčešće koriste kompanije za zapošljavanje deficitarnih kadrova i menadžerskih pozicija.

Jedna od prednosti usluge posredovanja pri zapošljavanju jeste pristup širokoj bazi kvalifikovanih kandidata, među kojima se nalaze i oni koji nisu aktivni tražioci posla, ali su otvoreni da razmotre ponude. Agencija Posao Banjaluka  posjeduje specifična znanja o regrutaciji, selekciji i headhuntingu, te je dobro upoznata sa aktuelnim stanjem na tržištu rada. Istovremeno, obezbjeđujemo diskretan i povjerljiv proces, koji je objektivan i potpomognut selekcijskim testovima.

Ustupamo uslugu obavještavanja preko 35000 kandidata da tražite radnike

Posao pronalaska kadrova sa zanimanjima koja su deficitarna je izuzetno složen. Često nije moguće doći do takvih kadrova bez obzira na dodatne promotivne aktivnosti. U mogućnosti smo da obavijestimo sve aplikante koji su registrovani u bazi portala Posao.banjaluka.com, a koji ispunjavaju uslove navedene u oglasu za posao. Obavještenja su personalizovana i aplikanti ih dobijaju na email. Trenutno u bazi portala postoji oko 35.000 aplikanta sa područja Banjalučke regije i taj broj stalno raste.

Proces obavještavanja kandidata iz baze omogućava poslodavcima da dođu do većeg broja kvalifikovanih kandidata, što može povećati broj prijavljenih kandidata na oglas za posao.

Pored navedenih usluga, u mogućnosti smo pružiti i dodatne usluge marketinga, brendiranja, predselekcije i slično, a u skladu sa individualnim potrebama svakog klijenta. Ukoliko niste sigurni koja usluga je najbolje rješenje za Vaše potrebe, na raspolaganju su Vam naši konsultanti iz oblasti zapošljavanja:

 

Tražite posao?

Ukoliko ste u potrazi za poslom, a iz različitih razloga  niste u mogućnosti da se posvetite aktivnom traženju posla – tu smo za Vas! Besplatno se priključite našoj bazi kandidata, te kroz razgovor sa regruterom iskažite svoje ciljeve i planove za budući razvoj karijere. Naš tim regrutera svim kandidatima pristupa profesionalno i posvećeno, pomažući im na putu ostvarivanja profesionalnih ciljeva. Proces je anoniman, a svi Vaši podaci su zaštićeni. 

Ukoliko ste zainteresovani da napravite promjene u karijeri, kontaktirajte našeg regrutera:

Zaštita informacija

Portal Posao Banjaluka.com garantuje sigurnost informacija svakom kandidatu. Sarađujemo sa provjerenim poslodavcima, a Vaši podaci dostupni su isključivo poslodavcu za čiji ste se oglas prijavili. 

Prilikom posredovanja pri zapošljavanju štitimo interese i poslodavaca i kandidata. Proces vodimo profesionalno, održavajući odnos povjerenja i sa kandidatima i sa poslodavcima.