Banjaluka.com

Stalno otvoreni konkursi za posao

Portal Posao Banjaluka Vam sada nudi novu uslugu, objavu stalno otvorenih konkursa za posao. Stalno otvoreni konkursi za posao imaju duže trajanje od običnih oglasa. Minimalan zakup ove vrste oglasa je 3 mjeseca a maksimalan godina dana.

Kada koristiti ovu vrstu oglasa?

Situacije u kojima se koriste stalno otvoreni konkursi za posao:

  • Kod deficitarnih zanimanja (IT zanimanja, medicinska zanimanja, zanati),
  • U situacijama u kojima je teško pronaći adekvatne radnike u kratkom vremenskom periodu,
  • U situacijama kad je potreban veći broj radnika (marketi),
  • Kod sezonskih poslova (ugostiteljstvo, poljoprivreda, građevina i sl.),
  • U drugim situacijama kada poslodavac planira zapošljavanje u dužem vremenskom roku.

U svim navedenim slučajevima poslodavci imaju veliki rizik da u kratkom vremenskom periodu ne pronađu adekvatan kadar. Stalno otvoreni konkursi za posao poslodavcima omogućavaju izbjegavanje zastoja u radu zbog nedostatka kvalitetnih radnika. Takođe ova vrsta oglasa ih štiti od rizika zapošljavanja nekvalitetnog kadra koje se dešava kad se proces zapošljavanja ne planira na vrijeme.

Prednosti stalno otvorenih konkursa za posao

Kod stalno otvorenih oglasa za posao poslodavci imaju veću fleksibilnost i to:

  • Poslodavac može vršiti stalnu selekciju u slučaju da se prijavi kvalitetan aplikant za posao. Ukoliko procijeni, poslodavac može i tokom trajanja oglasa za posao zapošljavati radnike.
  • Poslodavac nije dužan da odgovori za pristigle prijave svaki put kada se prijavi novi kandidat. To značajno štedi vrijeme provedeno u administraciji oglasa za posao. Svaki aplikant dobija obavještenje od portala Posao.Banjaluka.com da je njegova prijava uspješno arhivirana u bazi te da će biti kontaktiran samo u slučaju kad poslodavac treba novog radnika.
  • Sve prijave pristigle na ovaj način portal Posao.Banjaluka.com će po završetku trajanja oglasa dostaviti elektronski poslodavcu na uvid, zbirno u obliku jedne email poruke. Ovo je značajno iz organizacionih razloga jer poslodavac nije u obavezi da se dodatno bavi administracijom oglasa.

Osnovni uslov za objavu ove vrste oglasa je da postoji fleksibilna politika zapošljavanja kod poslodavaca u smislu da poslodavac unaprijed očekuje potražnju za određenom vrstom kadra.

Na Google-u možete pronaći mnoštvo primjera stalno otvorenih konkursa za posao.

Za sve dodatne informacije koje se tiču usluge objave stalno otvorenih konkursa za posao možete nam pisati na email adresu [email protected] ili nas pozvati na broj telefona 051 963 558.

U potrazi ste za novim saradnicima?

Posao.banjaluka.com je Internet stranica koja kompanijama pomaže da pronađu kvalitetne saradnike. Mi Vam pomažemo da Vaši konkursi budu viđeni kroz nekoliko kanala komunikacije. Na stranici Posao Banjaluka Vaš oglas će vidjeti oko 5.000 posjetilaca koji svakodnevno prate oglase za posao sa područja Banjaluke. Takođe, na portalu Banjaluka.com Vaš konkurs će vidjeti dodatnih 15.000 čitalaca koji svakodnevno prate dešavanja u Gradu. Pored objava na portalu Vaš oglas za radnike će biti podijeljen i na stranici Posao Banjaluka koju danas prati preko 50 000 aktivnih članova. Slobodno nam se javite ukoliko imate potrebu za novim saradnicima!