Banjaluka.com

Prijavite se u bazu IT stručnjaka

Koje to prednosti nudi baza IT stručnjaka na području Banjaluke?

Agencija Posao Banja Luka je specijalizovana stranica koja vam može pomoći da uvijek budete u toku sa najnovijim poslovima iz oblasti IT-a. 
Prijavom u bazu IT stručnjaka ostvarujete mogućnost da među prvima saznate za najnovije poslove iz ove oblasti, a da pri tome ne posjećujete svakodnevno stranice sa oglasima za poslove.

Kako funkcioniše proces prijave u bazu IT stručnjaka? 

Proces je jednostavan. Dovoljno je popuniti formular ispod i Vi ste već u bazi IT stručnjaka. U pozadini baze IT stručnjaka postoji algoritam koji, na osnovu tehnologija koje ste naveli u prijavi, šalje obavještenja koja su relevantna samo za Vas. 

Navedite tehnologije koje poznajete

U opisu navedite projekte u kojima ste učestvovali i tehnički opišite nivo složenosti tog projekta ukratko, kao i vašu ulogu na projektu. 

U praksi se dešavalo da kada inostrane i domaće firme traže radnike vaših znanja. Ukoliko ste ispravno naveli sve tehbologije koje poznajete Posao Banjaluka sistem prepoznaje vas kao potencijalnog kandidata i šalje email obaviještenja o kojem poslu se radi i kakvi su uslovi za zaposlenje. Na vama je da odlučite da li želite da se prijavite ili ne.

Kakve poslovne prilike možete očekivati prijavom u bazu?

Najtraženiji na tržištu rada su softverski inženjeri odnosno developeri. Prema posljednjem istraživanju BiH je već sada u deficitu za preko 6000 IT stručnjaka. IT kompanije, domaće ali i inostrane koje imaju potrebu za različitim profilima IT stručnjaka, objavljuju konkurse na stranici Posao Banjaluka. Svaki kandidat koji se prijavi u bazu stiče mogućnost da bude u toku sa najnovijim ponudama za stručnjake iz IT oblasti.

Budite u toku sa najnovijim poslovnim prilikama, besplatno se prijavite u bazu.


Pošaljite svoju biografiju, diplomu ili sertifikate. Dozvoljene ekstenzije fajlova su: pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg. Svaki pojedinačni fajl ne smije biti veći od 8 MB.

Prihvatam pravila i uslove korištenja